top of page
A29I0525 copia.JPG

TRAININGSVORMEN

Volwassen

Start to Padel

Nieuw in de sport of reeds ervaring maar geen kennis van techniek of tactiek? Deze lessenreeks geeft je de basis om zelfstandig verder in te oefenen. Perfecte tool om padel te ontdekken en/of te integreren in de club. Elke start to padel wordt afgesloten met een meet and play tussen de deelnemers.

Prijs: 100€ niet-leden/ 90€ leden Padel 2020

Niet-leden die binnen de lessenreeks lid worden bij Padel 2020, krijgen een korting van 10€ op hun lidmaatschap.

Materiaal inbegrepen.

Hou onze socials goed in de gaten of mail nr info @ padel 2020 . be.

Progressie Training

Voor de geoefende padelspeler of voor de padeller die een opvolging wenst van de start to padel lessenreeks (niveau P50/100/200). Er wordt aangeraden om minimum 3 maanden te oefenen na een start to padel reeks.

In 5 opeenvolgende trainingen van 1,5u wordt voornamelijk geoefend op basisdefense, volley, samenspel, hoge ballen en correcte techniek van de basisslagen.

Prijs: 125€ (leden Padel 2020 voorrang)

 

Neem contact op via info @ padel 2020 .be.

Privé Training

Wil je het snelst progressie maken of een losstaande training? Boeken kan via onze whatsapp groep TRAINING. Hierin worden de vrije momenten gepost van al onze trainers. Privé training kan ook met meerdere personen gevolgd worden (max 4)

Schrijf je in onze Whatsapp groep 'Training' (via deze link, ook onderaan deze pagina)

 

Groepstrainingen vanaf P300

De groepstrainingen richten zich op het oefen-element van technische en tactische skills. De accenten kunnen in samenspraak gepland worden en zijn dus naar keuze. Een ideale manier om bv de interclubploeg klaar te stomen voor competitie.  

Via Whatsapp groep TRAINING (check onderaan deze pagina)

Lessenreeks P300-400 & P500

Deze lessenreeksen bestaan uit 5 opeenvolgende trainingen van 1,5u en richten zich naar de ervaren padeller die  minstens over een P300 klassering dient te beschikken.

Wat te verwachten? Een verfijning van de basistechnieken, volley met slice, defense ifv een sterkere tegenpartij, bandeja/vibora/gancho/bajada de pared met hun tactische elementen. 

Prijs: 125€ (leden Padel 2020 voorrang)

Neem contact op via info @ padel2020 .be.

Clinic

 

De academy nodigt op regelmatige basis topcoaches uit die hun visie over een welbepaald onderdeel delen via clinics. Elke coach die langs komt, hoeft geen introductie. Altijd leerrijk en niet te vergeten inclusief een lekkere apero.

Schrijf je in vr onze nieuwsbrief en hou onze socials in de gaten.

Training Sessies

Op regelmatige basis worden er trainingssessies georganiseerd.

 

Kijk hiervoor nr onze pagina Playtomic - Activiteiten.

Inschrijven voor Start to Padel, Progressie Training, Lessenreeks P300/400 of P500 kan doorlopend op info@padel2020.be

bottom of page